Illu Leer geheimen PowerPoint Miranda Nell, infographic, training School

LEER DE GEHEIMEN VAN POWERPOINT

waardoor je zelf veel makkelijker een aantrekkelijke boodschap met infographic-elementen presenteert

"Wat een GE-WEL-DIGE training. Écht een ontdekking dat je met PowerPoint zoveel kan!"

- Gea, communicatieadviseur gemeente Hoorn

Je ziet anderen van die mooie infographics of presentaties hebben,
hoe doen ze dat?

Je wilt graag mooie infographics, praatplaten of presentaties maken maar wilt dat niet altijd uitbesteden. Of je komt zelf best een eind maar je bent úren kwijt om er iets moois van te maken. Die tijd heb je gewoonweg niet. Laat staan dat je een professioneel ingewikkeld programma zoals Adobe Illustrator moet leren.

En ja, op YouTube vind je wel van alles over PowerPoint. Maar heb jij tijd en zin om uit te zoeken welke video’s je precies moet hebben? Je weet vaak niet eens dát het kan in PowerPoint, dus hoe weet je dan welke zoektermen je moet gebruiken?

Icoon kneepjes Miranda Nell, infographic, PowerPoint, training School

Door nét even die kneepjes van PowerPoint te leren kun je makkelijk meer zelf maken

Het liefst zou je kunnen lezen en schrijven met PowerPoint. Dat snap ik, want PowerPoint heeft hele mooie mogelijkheden. En het leuke is, de meeste mensen kennen PowerPoint al. Want ik heb met eigen ogen gezien dat mensen aan de hand van een paar eenvoudige tips de meest indrukwekkende dingen maken in PowerPoint. En dat is de reden dat ik de training Leer de geheimen van PowerPoint heb gemaakt.

Of het nu eenvoudige infographics, praatplaten of goede presentaties zijn. Het kennen van de tips & tricks opent deuren om veel makkelijker die saaie bulletpoints om te toveren tot iets aantrekkelijks. En als je wilt precies in de huisstijlkleuren. Dat maakt het helemaal professioneel.

Testiconen website School v Infogr_Tekengebied 1 kopie 4

Met Leer de geheimen van PowerPoint krijg je de kneepjes van PowerPoint in heel korte tijd onder de knie. Waardoor je je verhaal zelf veel makkelijker en professioneler visueel maakt.

Schaf de "Leer de geheimen van Powerpoint " nu aan voor slechts € 97,- exclusief BTW

Na afloop van de training:

 • Maak je sneller en makkelijker eenvoudige infographic-elementen of een visueel aantrekkelijkere presentatie, die er bovendien veel professioneler uitziet. Het gaat voorbij aan het knippen en plakken van wat plaatjes van internet.
 • Voel je je vrijer om hele leuke iconen en illustraties op een professionele manier te gebruiken. Want je weet nu hoe je ze perfect in de huisstijl kunt maken.
 • Ken je de mogelijkheden om meer speelse elementen in je infographic of presentatie toe te voegen. Waardoor je collega’s met meer aandacht en plezier luisteren naar je verhaal.
 • Je zult vaker te horen krijgen: Goh, hoe heb je dat allemaal voor elkaar gekregen zo’n mooie presentatie?
2 personen naast iconen Miranda Nell infographic training PowerPoint-24-29
Illu Leer geheimen PowerPoint Miranda Nell, infographic, training School

Hoe werkt de training?

Ik heb alleen díe specifieke tips & tricks in PowerPoint op video opgenomen die je leven makkelijker maken bij het maken van eenvoudige visualisaties.

Het is een online programma dat je 100% zelfstandig kan doorlopen. Zodat je lekker op je eigen tempo door de training heen kan en op je gemak kan oefenen. Je hoeft niet alles in een keer te doen. Je kunt 24/7 inloggen, wanneer jij wilt. Ook kun je elke les zo vaak bekijken als je wilt.

Je hebt life-time toegang. Zolang mijn bedrijf bestaat, en dat is nog wel even. En omdat het een online programma is, is het bedrag heel schappelijk.

Prijs: €97,- exclusief BTW

Wil je de training laten betalen door je werkgever? Betaal deze eerst zelf. Je ontvangt direct daarna een factuur die je kunt declareren.

Icoon Is dit voor jou - PowerPoint training Miranda Nell infographic 2

Is dit voor jou?

Leer de geheimen van PowerPoint is wél geschikt, als je:

 • Zelf vaker kleine infographics, praatplaten of mooie presentaties wilt maken zonder hele grote investeringen
 • Je zelf weet wat je wilt vertellen
 • Al een beetje bekend bent met PowerPoint en daar veel meer uit wilt halen
 • Wel houdt van een beetje pielen om je boodschap visueel nog beter over te brengen
 • Een recente versie van PowerPoint hebt: 2019 of 2021, met of zonder Office 365
  Check hier hoe je ziet of je een recente versie hebt

Het is niet geschikt als:

 • Als je niet meer dan 1 uur in het maken van een presentatie of infographic wilt steken. Ook al gaat het werken in PowerPoint na deze training veel vlotter, zul je altijd tijd en energie in een succesvolle infographic of presentatie moeten steken.
 • Je verwacht in deze training uitgebreide en complete infographics te leren maken. Daarvoor is de training Maak meer impact met infographics. Daarin leer je alle stappen om tot de kern te komen van je boodschap. En leer je de kneepjes van vormgeving en kleur.
 • Je animaties wilt leren maken. Dat komt niet aan bod in deze training.

Start nu de training!

Schaf de "Leer de geheimen van Powerpoint " nu aan voor slechts € 97,- exclusief BTW

Reacties van deelnemers

Marjolein van Braam Morris - Shift Stift

Marjolein van Braam Morris

Praatplaattekenaar & trainingen zakelijk tekenen en visueel denken ✏︎ StiftShift

Nu kan ik mijn tekeningen uit Procreate combineren met een strakkere ondergrond. In een meer grafische stijl.
Ook handig voor platen met wat meer tekst. 

2Avatar tijdelijk 1

Dorien

Jeetje, wat kan PowerPoint veel! Ik vind het heel prettig dat ik nu infographics kan maken die collega's ook aan kunnen passen. Een heel prettige, praktische training waarvan ik de tips en tricks direct kan toepassen. 

Calista van Amerongen

Calista van Amerongen

Communicatiespecialist in woord & beeld | Athora/Zwitserleven | Freelance

Prettig dat elke video een afgebakend onderwerp behandelt. Dat maakt het terugzoeken ook een stuk eenvoudiger. De training sluit goed aan bij mijn kennis van PowerPoint. 

Ik denk dat met behulp van de uitleg mijn presentaties sowieso visueler zullen worden en dat ik me zelfs ga wagen aan een eenvoudige infographic als voorbeeld voor mijn collega’s hoe het ook kan.

Avatar tijdelijk 1

Sophie

“Ik heb ontzettend veel baat bij jouw cursus en probeer het volledig te integreren in mijn werkzaamheden. Als communicatiemiddel werken de praatplaten echt als magie!

Foto Miranda als trainer

"Met 6 jaar praktijkervaring als infographicmaker en -trainer aan meer dan 400 deelnemers weet ik precies wát van PowerPoint jij nodig hebt"

Over de trainer, Miranda Nell

Maker van meer dan 100 infographics en bedenker van de infographictraining Meer impact met infographics en het Next level programma infographics & praatplaten.

Met vallen en opstaan heb ik mezelf geleerd hoe PowerPoint precies werkt voor het maken van infographics, praatplaten en sterke presentaties.

Had ik maar een training zoals deze gehad toen ik begon!

Start nu de training!

Schaf de "Leer de geheimen van Powerpoint " nu aan voor slechts € 97,- exclusief BTW

Scroll naar boven