Over Miranda Nell

Als kind tekende ik al veel en droomde ik ervan mijn werk te maken van mijn creativiteit. En dat is gelukt! Al was het met een omweg. Want tijdens mijn opleiding Vormgeving & Communicatie ontdekte ik mijn organisatietalent. Dit talent kwam tot volle bloei tijdens mijn jarenlange carrière als producer van radio- en televisie commercials bij grote reclamebureaus.

Een boeiende tijd waarin ik voor vele grote merken heb gewerkt. Bovendien keek ik veel mee over de schouders van de creatieve mensen. En achteraf is mijn gevoel voor vormgeving daar gegroeid.

Om mijn eigen creativiteit te ontwikkelen nam ik afscheid van de reclamewereld en startte op het bedrijfsbureau ambulancezorg bij Veiligheidsregio Noord-Holland Noord.

Miranda Nell

Als kind tekende ik al veel en droomde ik ervan mijn werk te maken van mijn creativiteit.
En dat is gelukt!
Al was het met een omweg. Want tijdens mijn opleiding Vormgeving & Communicatie ontdekte ik mijn organisatietalent. Dit talent kwam tot volle bloei tijdens mijn jarenlange carrière als producer van radio- en televisie commercials bij grote reclamebureaus.

Een boeiende tijd waarin ik voor vele grote merken heb gewerkt. Bovendien keek ik veel mee over de schouders van de creatieve mensen. En achteraf is mijn gevoel voor vormgeving daar gegroeid.

Om mijn eigen creativiteit te ontwikkelen nam ik afscheid van de reclamewereld en startte op het bedrijfsbureau ambulancezorg bij Veiligheidsregio Noord-Holland Noord.

Daar kwam ik in aanraking met lange lappen tekst en de voordelen van infographics. Stap-voor-stap leerde ik zelf infographics maken. Eerst in PowerPoint, daarna Adobe Illustrator. En ontwikkelde ik samen met een collega een training infographics. Deelnemers waren direct enthousiast!

De infographictraining staat inmiddels als een huis en heeft een vervolgprogramma.

Al meerdere jaren doe ik precies wat ik leuk vind. Ik heb altijd geïnvesteerd in leren en persoonlijke groei. Dat maakt dat ik sta waar ik nu sta. Mijn meisjesdroom is uitgekomen.

De combinatie van zelf infographics maken en anderen leren zelf infographics te maken vind ik fantastisch. Ik geniet ervan als ik deelnemers zie groeien, en trots zijn op hun eigen infographic. Ik geloof dat iedereen creatief is!

Scroll naar boven